понеделник, 16 май 2016 г.

За Протестна мрежа(Платена мрежа )

За Протестна мрежа(Платена мрежа) 

Просто следете поведението на тези нагли кариеристчета, прокарващи интересите на Петата американска колона и мърдащи благодарение на грантовете от "Америка за България"

Главатарите Асен Генов, Антоанета Цонева, Манол Глишев на Протестна мрежа- под вещото ръководство на САЩ, „Америка за България“ и всички останали соросоидни паразити усвояват ударно грантове.

Антоанета Цонева( председател на Управителния съвет на Институт за развитие на пубичната среда) печели през 2011г награда за принос към правата на човека от Българския хелзинкски комитет. Антоанета Цонева, която е един от лидерите на групата за натиск „Протестна мрежа“. Видната протестърка е финансирана от „Америка за България“ и от фондация на бившия изпълнителен директор на корпорация „Дженеръл мотърс“ Чарлс Мот, която в момента пропагандира американската външна политика по целия свят.

Сред големите бенефициенти на фондация „Чарлз Стюърт Мот“ е прословутият Център за либерални стратегии. Управител на неправителствената организация е Иван Кръстев, в ръководството са Георги Ганев, Даниел Смилов и Деян Кюранов. Центърът усвоява 350 000 долара. Първият грант е за 120 000 долара, вторият – за 80 000 долара, а третият – за 150 000 долара. Финансира ги и Америка за България".

Бенефициент на фондация „Чарлз Стюърт Мот“ е и Българското училище за политика на Саша Безуханова получава три гранта на обща стойност 300 000 долара. 


Изненадващо, сред бенефициентите на фондация „Чарлз Стюърт Мот“ е и едноименната фондация на футболиста Димитър Бербатов. НПО-ото има два гранта – през 2011 г. прибира 100 000 долара, а през 2013 г. - нови 100 000 долара. Част от парите са използвани за наем и ремонт на офиса на фондацията, а друга част - за стипендии за талантливи деца.

На отчетливо по-голямо внимание се радва Американският университет в България (Благоевград), който редовно получава грантове, чиито размер достига близо 20 млн. щатски долара. Акцентът е върху привличането на най-добрите български студенти, които могат да се ползват от редица привилегии в модерния кампус и биха били подходящ потенциален обект на съответното модерно образование.

© Ванко Николов ©_Българионъ° ®˜

Няма коментари:

Публикуване на коментар